Bel voor informatie: 0252 - 372248

Snijden en bewerken van groente en fruit

Broekhof Groenten en Fruit is al jarenlang de specialist in groente- en fruitbewerkingen. Onze dagverse producten worden in Noordwijkerhout verwerkt op klantspecificatie. Dankzij jarenlange ervaring, gekwalificeerd personeel en moderne (gekoelde) verwerkingsruimten zorgen wij ervoor dat de gesneden producten hun smaak en eigenschappen behouden en dat de gebruiksduur  optimaal is.
Uiteraard heeft de kwaliteit ons hoogste prioriteit. Wij hanteren strenge HAACP normeringen voor de productie (voorbewerken, snijden, wassen, drogen en verpakken) van onze gesneden- panklare groenten en fruit.

Uitbesteden van uw bewerking?

Elk jaar worden de eisen t.a.v. productie van levensmiddelen hoger. Behalve hygiënische bedrijfsruimte en apparatuur dient u een uitgebreide administratie en registratie bij te houden. Daarnaast verwacht de kritische consument een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand assortiment. Om panklare groenten rendabel te produceren zullen daarom grote productiebatches nodig zijn. Veel bedrijven hebben om die redenen al hun bewerkingsactiviteiten ondergebracht bij ons. Ook voor kleine productie-eenheden kunt u terecht. Wij bieden maatwerk voor elk type klant en hoeveelheid.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem gerust vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden. Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs.
 

Dagverse fruitsalades

Alleen de hoogste kwaliteit fruit, zowel Hollandse als buitenlands wordt gebruikt voor onze dagverse fruitsalades. Ambachtelijk, met de hand gesneden in onze gekoelde snijruimtes voor het beste resultaat. Informeer naar de vele mogelijkheden, verpakkingen en recepturen.

Groentesalades

Verrassend zijn onze verse groentesalades. Inmiddels populair in vele Horeca gelegenheden als hoofdmaaltijd, lunch of gezonde snack. Uiteraard is de samenstelling en productiegrootte geheel zelf te kiezen. Wij produceren zelf in eigen gekoelde snijruimtes.

Vers & schoongemaakt bij Broekhof

  1. 1. Schillen

  2. 2. Snijden

  3. 3. Verpakken